Djungelboken!

Var och såg den nya Djungelboken idag med brorsan och hans tjej.
Jag måste säga att Disney har verkligen lyckats behålla charmen från originalet i denna nya filmen . Denna måste bara ses om ni ännu inte har gjort det 🔆Det brinner!

Det brinner var typ min första känsla när jag vaknade. 
Det kändes som att någon hade hällt chili sås på ögon locken och gnuggat runt ordentligt. 
Ögonen var alldeles svullna och blå lila som tinade ut i rött mot ögonbrynet.
Jag ringde 1177 direkt och bad om att få åka upp till jourcentralen för att träffa en läkare.
När jag kom dit så blev det precis som jag trodde. 
Dom avfärdade det med att det var en ordentlig allergisk reaktion och hon skrev ut kortison att smörja runt ögonen i en vecka i streck morgon och kväll. 
Jaha tänkte jag dom pengarna som jag fick lägga ut för att träffa läkaren. Hämta ut kortisonen kunde jag ha sparat då jag redan hade smörjt med kortison som jag har hemma innan jag åkte till jourcentralen. 
Denna dagen har bara varit allmänt tråkig och jobbig pga omständigheterna.
Vädret har ju inte varit det bästa heller så barnen har gått loss här hemma och lyckats ha sönder en av mina stora fina vaser.
Det var bara till att dra fram dammsugaren och sopsäck och kasta möget .

Vissa dagar kan ens små barn verkligen gå en på nerverna men det är tur att dom är så Goa för jag har svårt att vara arg på dom en längre stund , fasar inför deras tonår när den kommer.
Än så länge så är mina barn små, bara 2 & 5 år .


Mitt lilla plantage

God morgon på er alla!
Vaknade idag med en hals som gör jätte ont, känns som att den är igensvullen så jag får väl ta ungarna och åka till Apoteket för att köpa något att lindra halsen med.
Hur som igår så hade jag fullt upp med att plantera blommor i mina nya fina krukor på min altan och på utsidan av huset. Glömde ta en bild på utsidan(alltså framför huset) . 
Monterade även ihop studsmattan till barnen och fick för mig att rotting gruppen som jag har inne i den inglasade altanen skulle till framsidan på den altanen och vet ni va, det blev faktiskt mycket bättre!
Får köpa något helt annat nu till inglasningen. Någon som har tips på någon bra sida man kan kika på lite olika soffgrupper i rotting(konstgjort eller ej spelar ingen roll).
Här får ni lite bilder på lite av det fina jag gjorde idag .
OBS! Ignorera mattan och bilbarnstolen haha, dom är inte där för dekoration.
Ha en underbar tisdag !