En bra rubrik.

jag tycker att det är lika svårt varje gång att komma på en bra rubrik.
jag brukar fundera på vad jag har skrivit i mitt inlägg och ifall det är möjligt att sätta en rubrik som liksom innefattar hela inlägget.
men i många av mina fall så är det svårt, det händer nästan aldrig.
nu har jag inte heller bloggat på ofantligt länge så jag känner mig ringrostig, nästan som att det är för första gången jag ska blogga, nja det kanske var till att ta i lite men ringrostig iallafall.
mitt tips till er som bloggar när ni ska sätta rubriker är
-skriv vad ni vill
-tänk på att ha en rubrik som är kort men ändå tydlig.
-är du ute efter mer trafik till din blogg så kör på ngt chockartat i rubriken, ja menar vem gillar inte skandaler (blink)
-personligen så finns det inget så o lockandes (om man nu kan skriva så?) som när någon skriver att dom är super deprimerade.
Då scrollar jag bara förbi för jag vill alltid hitta positiav inspirerande inlägg så att man verkligen känner efter att nu jädrar ska jag ta och ordna i tvättstugan tex, den där känslan får jag alltid efter att ha läst förvaringsdrottningens blogg. 
eller den känslan man får när man läser blondinbellas blogg , där får jag alltid ett mer piggt humör för hon är så driftig och otroligt grym mamma som sliter med arbete och barn plus bloggen för att hålla oss uppdaterade och det får mig alltid att vilja göra mer.
sedan finns det ju oändligt med fantastiska bloggar men detta är 2 av flera stycken som jag läser ofta Som jag tänkte att jag tar som exempel.
 
nä nu ska jag avsluta då jag står mitt uppe i ett storkok.
men jag bjuder er på en bild på mitt senaste inköp av mobilskal som jag blev lite smått lycklig över haha.
ha en fortsatt underbar söndag allihopa.